Truca’ns al 973 515 026 Idioma

Sou a: Inici / L'entorn

L'entorn

ACTIVITATS: Tan al nostre municipi com a tota la comarca es poden fer infinitat d'activitats. A l'hivern es pot disfrutar de la pràctica de l'esqui de fons, o excursions amb raquetes a les estacions de Lles o Arànser, o també de l'esquí alpí o de muntanya a les estacions de la Masella o la Molina. Si no sou amants de l'esquí, i tant a l'hivern com en qualsevol època de l'any, hi ha molts senders i antics camins per fer excursions a peu, i d'altres activitats com rutes a cavall, amb quad, amb bicicleta, pràctica de l'espeleología a les coves d'Anes, excursions amb globus, i moltes altres coses. 

   TURISME CULTURAL: La oferta cultural també és variada i extensa. Es poden trobar visites guiades al parc dels búnquers de la línea Gutiérrez de Martinet, visites a les esglésies romàniques de la zona, una de les quals i de les més antigues, és la que tenim a Músser, que data del S. XI. Es poden fer també visites al museu del pàgès i d'Art contemporani de Calvinyà, o a la catedral de la Seu, entre molts altres llocs.

   També hi ha oferta de molts mercats i fires tradicionals en èpoques i dies concrets de l'any.

   GASTRONOMIA: La gastronomía en el nostre municipi i comarca és molt variada, com en moltes de les comarques turístiques catalanes. S'hi pot trobar pizzeries, bars restaurants i hotels per a tots els gustos, de tots els estils i per totes les butxaques.

    

   Més
   informació